Potenssivalmisteet terveellinen

<a href=”http://track.fi.buyvigrax.com/product/Vigrax/?uid=3925&sid=529&pid=117&bid=701&lid=13&#8243; rel=”nofollow” title=”erektiohäiriöt” ><img src=”http://track.fi.buyvigrax.com/banner/?uid=3925&sid=529&pid=117&bid=701&lid=13&#8243; alt=”erektiohäiriöt” /></a>

Tietoa monipuolinen vihreä yksikköharva tietää, että ei ole vain senautittavaa illallista , mutta myös mitä tapahtuu sen jälkeen . Sitä voidaan käyttää joko grillattua tai paistettua koristeeksi , keitto tai salaatti vihreiden sirotellaan . Se sisältäähormoni androsterone , joka onosa mies hiki , laukaiseemielikuvituksen naiset – ei ainoastaan ​​lisää tehoamiehiä, mutta myös kumppaninsa halu tehostaa .

Tehokas voimakkuuden kasvua !
admin / 04 elokuu 2013

Laatu sukupuolielämää määrittää hyvinvointiimme , fyysistä ja henkistä terveyttä ja mielialaa samoin. Jos jokin ei toimi sängyssä ,kielteisiä vaikutuksia voidaan önértékelésünkremunkateljesítményünkre , itse asiassa tuhonnutpari suhdetta samoin. Turhaan ovat käytettävissä oikea kumppani tai tunteiden puuttuminen , ja kaikki näyttää täydellinen , on mahdollista, että hän ei kyennyt yhdyntää . Tähän voi kuulua puute seksuaalinen halu , mutta on myös mahdollista , että he ovat läsnä , se ei luoerektio , joten hän ei voi suorittaa – tai edes aloittaa yksi – toimia .

Syyt impotenssi

Potenssin heikkeneminen voi esiintyä joskus , mutta voi olla pitkiä aikoja . Se voi kestääkehon – luuston epämuodostumia , onnettomuudet , väsymys jne. . – Tai psykologinen – stressi , suorituskyky paine , ahdistus , aikaisempi kielteinen kokemus – koska syistä . Toimitusjohtajamonin tavoin , riippuen siitä, mikä on tarkoituksenmukaistasekaannusta . Ensimmäinen askel on tutkiasyitä , jotka erikoistuneet ja / tai psykologista apua voidaan tarvita . Josvieras ymmärrettävästi halua puhua tästä aiheesta , haluan párunknak yrittää selvittää, mitä voi ollataustalla häiriö . Vuonnarakastava suhde , joka onläheisyyttä ja hyvässä uskossa , herkkä luonneaihe ei oleeste .

fyysiset syyt

Lähinnä vanhemmat miehet kärsivät tästä ongelmasta , mutta se ei ole oikein . Jos fyysiset syyt ovat todennäköisesti ,potilaalle on tehtävälääkärintarkastuksessa . Luuston vauriot taustalla hormoni on yleensäongelma , mutta voi aiheuttaa verisuonten häiriö , diabetes , neurologiset häiriöt ja huumeiden tai alkoholin kulutusta. Haittavaikutuksia eri lääkkeitä voi estää impotenssi , lähinnä masennuslääkkeet , rauhoittavat lääkkeet , unilääkkeet , korkea verenpaine ja voi aiheuttaa huippuihin. Muu syy voi syntyä, josonnettomuus vaurioitunut sukuelinten ja erilaisia ​​lääketieteellisiä toimenpiteitä voisi ( tai välilihan eturauhasen leikkaus ) voi kehittyä myös erektiohäiriöitä .

Psyykkiset syyt

Jos lääkäri on mitään fysiologisia tai hormonaalisia muutoksia voi diagnosoidasyitä impotenssi on todennäköisesti psykologinen alkuperä . Tämä voi johtua korostaa töissä tai kotona ,ahdistus ,paine suorittaa , on paniikissa ,aikaisempi kielteinen seksuaalisia kokemuksia tai jopalapsuuden seksuaalinen hyväksikäyttö . Hoito hoidon ja teho parantavien aineiden tehdään , monissa tapauksissa on vaikea löytää tarkkaa syytä , silläsuurin osa miehistä ei halua puhua yleisesti tai mielenterveyden ongelmia , varsinkin jos ne ovat luonteeltaan seksuaalista . Sinun pitäisi käydäpsykologin tai szexuálpszichológust tai kumppanit .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s